Az eltelt hónapokban bőven volt részünk történésekből, állandó készenlétből, feszültségekből, amely mára pszichésen padlóra küldte a csapatokat. Mert mindent megtettetek, hogy talpon maradjatok. Ideje, hogy az EMBER-rel foglalkozzunk, aki mára elfáradt, kipurcant, ingerült. Egy csokorba gyűjtöttük azokat a digitális megoldásokat, amelyek versenyelőnyhöz juttathatják a cégeteket, ha most az EMBER-t állítjátok a középpontba.
A SalvadorSystemen keresztül pedig egyszerűen, gyorsan kapcsolatba léphetsz a megoldást szolgáltató partnerünkkel, hogy megismerd, hogy valóban nektek, most erre van szükségetek.
 

1, A hangulat és az elégedettség mindenre hatással van!

 

Egyetlen egyszerű kérdésből kirajzolódik a csapatod hangulata. Ebből megtudhatod kinek van szüksége egyéni segítségre, mikorra időzíthető egy fontos bejelentés vagy probléma esetén, megvizsgálhatod a mögöttes indokokat és megtervezheted a szükséges beavatkozásokat.

Részletek itt >>> https://salvadorsystem.hu/megoldas-kereso/adminisztracio/munkavallaloi-hangulatmeres/

Ha pedig az elégedetlenség jeleit tapasztalatod, mérd fel és tudd meg pontosan, hogy miből fakad és lépj a tettek mezejére.

Részletek itt >>> https://salvadorsystem.hu/megoldas-kereso/adminisztracio/munkavallaloi-elegedettseg-felmeres/

 

2, Nekünk vannak a legelkötelezettebb munkatársaink!

Ha pontosan tudod, hogy kik a véleményvezéreitek és kulcsembereitek, őket bevonva, jelentősen megkönnyítheted a szervezeti változások folyamatát és belső kommunikációját. A változásokból, sérülékenységi pontokból bőven volt részünk az eltelt hónapokban, ezért most van leginkább szükség a legelkötelezettebb munkatársakra. Mi ezeket a megoldásokat ajánljuk, ITT találod az egyiket, ITT pedig a másikat.

3, Jöjjenek az áttörő ötletek!

Szintén az eltelt hónapokban a járvány kikényszerítette, hogy óriási szükség van a szervezeti innovációra, az új ötletekre. Legyél te ennek a folyamatnak a szószólója, aki a szervezeti kultúrába illeszti az új ötletek menedzselését! Mi ezt a megoldást ajánljuk >>> https://salvadorsystem.hu/megoldas-kereso/ertekesites-kereskedelem/be-novative-innovacios-folyamatokat-tamogato-saas-platform/

 

Ugyanakkor felhívjuk a figyelmed, hogy a digitális megoldások NEM helyettesítik a személyes beszélgetéseket! Azokat az őszinte, nyílt találkozásokat, ahol lehetőség van szemtől-szembe a legapróbb rezdüléseket is észlelni és reagálni rájuk.

 

4, Grátisz megoldás ötlet

Kiváló jutalom alternatíva vezetőknek, kulcsembereknek, akikre igencsak ráfér egy kis inger detox. Azért, hogy ne nyomják rá a csapatukra a feszültséget, ingerültséget a csapatukra, ezzel blokkolva őket. A programról itt találsz részleteket >>> https://karrierstylist.com/inger-detox/