Mikor tudunk együttműködni, avagy miben tudunk a cégednek segíteni?

A SalvadorSystem Kft. egy szervezetfejlesztő, HR stratégiai tanácsadással foglalkozó vállalkozás. Tehát kis- és közepes vállalkozások folyamatait, feladatait fejlesztjük, és tesszük hatékonyabbá az üzleti eredményesség érdekében.

  • SZERVEZETFEJLESZTÉS & ERŐFORRÁS TERVEZÉS >>> A szervezeti működéssel és erőforrás-tervezéssel összefüggő kihívás megfogalmazása, lehetséges stratégiai irányok gyakorlati megvalósítása
  • SZERVEZETTSÉG >>>  A szervezetlenségből adódó probléma-források megtalálása és azok lépésről-lépésre történő kiiktatása a szervezetből (Erre fejlesztettük a SalvadORG-ot, a szervezeti feladat-értékelő felmérésünket.)
  • PROJEKT HR GENERALISTA >>> Projekt csapat erőforrás-tervezés, létrehozása, toborzás-kiválasztás, projekt megvalósítás nyomon követés, projektdokumentáció. Mind a Projekt előkészítéshez kapcsolódó HR szakértői tanácsadásban, mind a Projekt HR szakmai támogatásában részt veszünk. A projektmenedzsment HR szakértői támogatás feladat, a pályázatokban elszámolható, vagyis az adott KKV, vissza nem térítendő támogatást kap ezen feladatok elvégzéséért.
  • BELSŐ KÉPZÉSI PROGRAMOK
  • TOBORZÁS, KIVÁLASZTÁS

Értékek, amelyek fontosak számunkra

#Profit & #üzlet & #innováció

Profit-orientált és KKV kompatibilis HR stratégiai tanácsadás. Azért dolgozunk, hogy partnereink ne csak talpon maradjanak, hanem növekedjenek és innováljanak.

#Kíváncsiság &  #tanulásvágy

Hisszük, hogy a fejlődésben soha nem állhatunk meg; nem jelentjük ki, hogy készen vagyunk, mindig kell legyen nyitottságunk a tanulásra és megújulásra való képességünk fejlesztéséhez.

#Értékteremtés

Az igazi fokmérője a közös munkának, amikor észrevesszük, hogy ott tartunk, ahova el szerettünk volna jutni.