Mikor tudunk együttműködni, avagy miben számíthatsz rám?

Alapvetően interim módon, projekt jelleggel dolgozom az alábbi fókusz témakörökben.

  • SZERVEZETFEJLESZTÉS & ERŐFORRÁS TERVEZÉS >>> A szervezeti működéssel és erőforrás-tervezéssel összefüggő kihívás megfogalmazása, lehetséges stratégiai irányok gyakorlati megvalósítása
  • SZERVEZETTSÉG >>>  A szervezetlenségből adódó probléma-források megtalálása és azok lépésről-lépésre történő kiiktatása a szervezetből (Erre fejlesztettük a SalvadORG-ot, a szervezeti feladat-értékelő felmérésünket.)
  • PROJEKT HR GENERALISTA >>> Projekt csapat erőforrás-tervezés, létrehozása, toborzás-kiválasztás, projekt megvalósítás nyomon követés, projektdokumentáció
  • BELSŐ KÉPZÉSI PROGRAMOK >>> Egyik kedvenc témám!
  • TOBORZÁS, KIVÁLASZTÁS
  • BELSŐ VILLÁMHÁRÍTÁS  >>> Ahol emberek dolgoznak, ott bizony energiák csattannak és feszülnek.  Vezetői tehermentesítés és támogatás,  munkatársak lelki masszázsa

Miért jó velem dolgozni?

Üzleti kommunikációs, értékesítési valamint személyiség- és szervezetfejlesztési tapasztalataimat ötvözöm minden projektemben. Szenvedéllyel és humánus üzleti érzékemmel célom az önműködő, belső értékekre alapozó szervezeti működés, amelyet folyamatos stratégiai irányokkal támogatok.

Hiszem, hogy az üzleti siker érdekében a legfőbb humánerőforrás szempont a kreatív alkotó, problémamegoldó, jól kommunikáló és innovatív munkatársak megtartása és bevonzása. Merthogy a jövőben szoftverekkel automatizálunk olyan egyszerűbb feladatokat, amelyeket korábban emberek végeztek manuálisan. Ezért hoztuk létre SalvadorSystem-et, hogy megmutassuk melyek azok a hazai vállalati szoftverek és digitális megoldások, amelyek megkönnyítik és versenyképessé teszik a munkánkat, hogy jusson idő alkotni, tanulni és fejlődni. 2020 őszén peig megszületett az első, saját fejlesztésű szoftveres felmérésem, a SalvadORG, a szervezeti feladat-értékelő felmérés.

Értékek, amelyek fontosak számomra

#Profit & #üzlet & #innováció

Profit-orientált és KKV kompatibilis HR stratégiai tanácsadó vagyok. Azért dolgozom, hogy partnereim ne csak talpon maradjanak, hanem növekedjenek és innováljanak.

#Kíváncsiság &  #tanulásvágy

Hiszem, hogy a fejlődésben soha nem állhatunk meg; nem jelentjük ki, hogy készen vagyunk. Vallom, hogy mindig kell legyen mentorunk, megfelelő nyitottságunk a tanulásra és megújulásra való képességünk fejlesztéséhez.

#Értékteremtés

Szakmai célom, hogy partnereim részére tudatosan együttműködő, folyamatosan megújuló szervezetet építsek. A finomhangolásokkal, az emberi kapcsolatok megértésével és működtetésével egy közös nyelvet tudjunk beszélni. Az igazi fokmérője a közös munkánknak, amikor észrevesszük, hogy ott tartunk, ahova el szerettünk volna jutni.

Itt vagyok elérhető