Ön bele írta a világjárványt SWOT és PEST elemzésébe? Lehet felkészülhettünk volna az otthoni munkavégzésre, ha megfelelően járunk el?

Weboldalunk alapvető célja indításakor az volt, hogy segítsünk partnereinknek a digitális átállásokban, megoldások keresésében. Jelen helyzetben amikor a korona vírus tombol az egész világon, ez a téma nem is lehetne aktuálisabb. Minden professzionális vállalkozás végez SWOT és PEST elemzéseket indulásakor, mielőtt új terméket vezet be vagy stratégia döntéseket hoz.

Amennyiben Ön még nem halott erről a két kiváló elemzési módszerről az alábbi linken kimerítően olvashat róluk.

https://thepitch.hu/swot-elemzes/

Ez a két fogalom az üzleti életbe teljesen beépült, de az a kérdés, hogy eléggé körültekintően jártunk-e el a kockázat elemzések végrehajtásakor.

Ön bele írta az elemzésbe a világjárványt, mint kockázati tényezőt?

Ha megtettük volna és létre hoztuk volna a megfelelő akció tervet erre az esetre, most nem okozna akkora problémát a dolgozók home office-ból történő munkavégzése. Most mutatkozik meg igazán, hogy mennyi rejtett hozzáadott értéke is van ezen digitális megoldásoknak, amire korábban nem is gondoltunk.

Sajnálatos módon ebben a jelen kialakult helyzetben rengeteg kisebb cég tönkre fog menni, a mi célunk nem a nyereségeskedés vagy a pánikkeltés, hanem a gondolatébresztés, a jövő formálása.

Az elkövetkező pár évtizedben, a szakértők elmondása alapján, ez nem az első és utolsó eset amikor egy világ járvány, természeti katasztrófa bekövetkezhet. Ne mindig csak a piaci verseny ébressze fel bennünk a fejlesztés gondolatát, igényét. Az otthoni munkavégzés, a decentralizálás, sok olyan rejtett problémára is válasz, ami nem köztudott tény, a korona vírus járvány után is használhatóak maradnak ezek a digitális munkamentek. Amennyiben újabb katasztrófa következne be, Ön és csapata már felkészült és gyakorlott lesz abban, hogyan is kezeljük a távoli munkavégzést.

Cégeink és országunk fennmaradáshoz, a gazdaság felélesztéséhez, ügyes gyors és hatékony megoldásokra lesz szükség, mi ezért jöttünk létre és ebben tudunk segíteni Önöknek.

Tekintse meg megoldásainkat a keresőnkben. Kitartást és jó egészséget kíván Önöknek a Salavador System csapata!