Vízióm

Mindenkinek személyisége, tettei és álmai alapján megvan az a hely, az a feladatkör, ahol igazán jól tudja érezni magát! Senki sem szeretne SENKI lenni, mindenki szeretne VALAKI lenni!

Én ezen az úton tudlak elkísérni!

Miért jó velem együtt dolgozni?

Alapvetően HR stratégiai tanácsadással foglalkozom, de mindennap kicsit más. Part-time HR vezetőként dolgozom a Kermann Kft-vel. Számos szolgáltató kis- és közepes vállalat HR stratégiai tanácsadója vagyok. Havonta egy-egy álláskeresőt mentorálok, hogy a minőségi karrierváltásához juttassam. Igen, veled közösen is ezt a célt tűzöm ki!

2019. őszén indítottuk el a SalvadorSystem-et azzal a céllal, hogy megmutassuk a hazai fejlesztésű vállalati rendszer kínálatot, amelyek megkönnyítik és versenyképessé teszik a munkánkat. Összegezve: egyaránt látom a jelen munkaerőpiac helyzetet, mind a munkáltatói, mind a munkavállalói oldaladról.

Ha velem dolgozol, láttatom a saját buktatóidait amit egy álláskeresésben vagy pályamódosításban egyaránt elkövethetsz. Hidd el, sokszor Te magad vagy álláskeresőként saját álmaid korlátja, hogy igazán kiteljesedj! Tapasztalataim szerint sokkal több van az emberekben, mint amit a hétköznapokban használnak, csak éppen a félelmeik és a negatív példák, csalódások visszarántják!

A tudatos álláskeresés nem ott kezdődik, hogy a népszerű álláskereső portálokat felkeresed és elküldöd az önéletrajzodat! Stratégiai tervezésre van szükség!

A közös munkánkat így képzeld el

  • Célja minden esetben a személyiség fejlesztéseden át a te karrierterveidnek támogatása!
  • Kialakítjuk a Te egyéni Karrierstylist stratégiádat! A célokhoz vezető lehetséges útjaidat határozzuk meg és szükséges lépéseidet alakítjuk ki!
  • Nem pörögsz behúzott kézifékkel, hanem célirányosan haladsz előre!
  • Nem használok sablon megoldásokat, minden esetben a személyiséged egyéni kihívásai kerülnek terítékre és közös feldolgozásra. Sok gyakorlati útravalót kapsz, amellyel önállóan tudsz tovább menni.
  • A 2 órás személyes, négyszemközti konzultáció díja: 40.000 Ft+ÁFA, amelyet ebben az elegáns szalonirodában tartok.

Nincs két egyforma karrier

Várlak sok szeretettel és a saját kihívásaid megoldásában, hogy azzal foglalkozz végre, ami Téged boldoggá tesz!

Itt vagyok elérhető