Például: vállalatirányítás, feladatkezelés, bejövő számlák, raktározás

Találat: 18 megoldások

Pénzügy menedzsment modul
0.0

A pénzügy menedzsment szoftverrel sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá válnak pénzügyi adataid. Megszűnik a rendszertelenség, a felesleges keresgélés. A pénzügyek jóval átláthatóbbá válnak, hiszen kategorizálni tudod a bevételeket és kiadásokat. Látni fogod, hogy melyik kategóriából mennyit költöttél és miből származnak a bevételeid. Nem csupán a tervezett, hanem a tényleges bevételeidet és kiadásaidat is nyomon tudod követni a rendszer segítségével. A grafikonok támogatásával könnyen le lehet szűrni a fontos, releváns információkat, így pontosabb és átfogóbb képet kapsz pénzügyeidről. Partnerekhez is tudod rögzíteni bevételeidet és kiadásaidat, így láthatod melyik partnered költ a legtöbbet nálad, és azt is, hogy Te mire költesz a legtöbbet.

Egyedi szoftverfejlesztés (Cégek számára)
0.0

A RabIT software engineering Kft. Európa-szerte segít vállalkozásoknak az üzleti folyamatok digitalizálásában és az ügyfelek online és mobil felületeken való elérésében. Cégünk többéves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik vállalatirányítási rendszerek, e-kereskedelmi platformok, boltirányítási rendszerek, valamint különböző ügyféloldali web- és mobil alkalmazások fejlesztésében.

Starpage – automatizált marketing microsite gyártó alkalmazás
0.0

2018-ban a Proworx Digital kifejlesztette és sikeresen piacra vezette a Starpage platformot, az első európai b2b és b2b2c online értékesítéstámogató azaz promóciós és lead gyűjtő kampányokat kiszolgáló automatizált marketing microsite gyártó alkalmazást. Segítségével akár 15 percen belül elindítható egy promóciós weboldal. A platform jelenleg három fő moduljában klasszikus termékkód vagy blokkfeltöltés alapú és szerencsealapú, valamint hazánkban egyedülálló tudásalapú, továbbá vevőelégedettség felmerés jellegű szabad válaszokra épülő kampánymechanizmusokat tartalmaz, melyekkel GDPR-konform adatbázis építhető teljesen önjáró kampányok segítségével.

TREND vállalatirányítási rendszer
0.0

A rendszer részét képező modulok úgy épülnek egymásra, hogy a lehető legjobban lefedjék a cége egyedi működését. Számlázás, raktározás, dokumentumkezelés, szerződés követés… amíg partnereink folyamatainak egyszerűsítése, automatizálása a cél, addig határ a csillagos ég!