Például: vállalatirányítás, feladatkezelés, bejövő számlák, raktározás

Találat: 16 megoldások

MikroMenedzser – Gyártás menedzsment modul
0.0

A MikroMenedzser rendszerével lehetőséged nyílik termékeid/szolgáltatásaid jobb átláthatóságára, rendszerezésére, mindez a legegyszerűbb módon. A gyártás menedzsment szoftverrel a termékek/szolgáltatások nyomon követhetővé, a feladatok és célok átláthatóvá válnak, így a munkafolyamatok haladni fognak. Műszak célokat tudsz létrehozni, így biztos lehetsz abban, hogy az adott műszakban mindenki a feladatával foglalkozik. Új feladat létrehozásánál be tudod állítani a feladat prioritását, a funkció használatával hatékonyabbá teheted az egész folyamatot. Neked találták ki ezt a rendszert, ha átfogó képet szeretnél kapni arról, hogy melyik műszak hogyan teljesít.

Beruházás menedzsment modul
0.0

Szoftverünk megoldást kínál arra, hogy egy felületen tudd kezelni a beruházásokat és a tárgyi eszközöket. A rendszerünk minden szükséges információt tartalmaz egy oldalon. A beruházás menedzsment szoftverrel megszűnik a folyamatos keresgélés, hiszen a szűrők használatával pillanatok alatt megtalálod, hogy a keresett eszközből hány darab van és mennyi az aktuális jelenértéke, illetve minden egyes eszközhöz felelőst is tudsz beállítani. Mindezt úgy tudod megtenni, hogy a leltár időpontokat és az aktuális darabszámokat rögzíted.

Be-novative: innovációs folyamatokat támogató SaaS platform
0.0

A Be-novative egy teljes szervezeti innovációs folyamatot és kultúrát támogató felhőalapú platform, amely a design-thinkingen alapuló ötletelésen keresztül segít felszínre hozni a legáttörőbb ötleteket. Az online platform lehetővé teszi, hogy helytől és időtől függetlenül, bármennyi kollégát bevonjon az innovációs folyamatba, amelynek fő módszertana: kreativitásfejlesztés, design-thinking, lean, agilis, játékosítás.

Egyedi szoftverfejlesztés (Cégek számára)
0.0

A RabIT software engineering Kft. Európa-szerte segít vállalkozásoknak az üzleti folyamatok digitalizálásában és az ügyfelek online és mobil felületeken való elérésében. Cégünk többéves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik vállalatirányítási rendszerek, e-kereskedelmi platformok, boltirányítási rendszerek, valamint különböző ügyféloldali web- és mobil alkalmazások fejlesztésében.

Pénzügy menedzsment modul
0.0

A pénzügy menedzsment szoftverrel sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá válnak pénzügyi adataid. Megszűnik a rendszertelenség, a felesleges keresgélés. A pénzügyek jóval átláthatóbbá válnak, hiszen kategorizálni tudod a bevételeket és kiadásokat. Látni fogod, hogy melyik kategóriából mennyit költöttél és miből származnak a bevételeid. Nem csupán a tervezett, hanem a tényleges bevételeidet és kiadásaidat is nyomon tudod követni a rendszer segítségével. A grafikonok támogatásával könnyen le lehet szűrni a fontos, releváns információkat, így pontosabb és átfogóbb képet kapsz pénzügyeidről. Partnerekhez is tudod rögzíteni bevételeidet és kiadásaidat, így láthatod melyik partnered költ a legtöbbet nálad, és azt is, hogy Te mire költesz a legtöbbet.