Szoftver és Mérnöki megoldások mindenkinek.

0.0
Leírás:

Gyakori probléma, hogy ügyfeleinknek az előre gyártott IT rendszereket kell megtanulniuk, és ezeket is csak kompromisszumok árán képesek használni, a náluk már bevált műszaki folyamatokra. Missziónk, hogy ezt megváltoztassuk. Mi hatékonyabbá formáljuk a rendszereket az egyedi megoldásainkkal, így az informatika alkalmazkodik ügyfeleink igényeihez.

Szolgáltatásaink:

 1. Szoftver fejlesztés:

Az egyedi szoftverek legfőbb előnye a rugalmasság. Emiatt a rendszer 100%-ban alkalmazkodik az ügyfél igényeihez, így nem kell hetekig tanulni a kezelését vagy kompromisszumokat kötni, hogy egyáltalán lefedje a cég jelenlegi munkafolyamatait.

Az ipari munkafolyamatok során, számos változóval és paraméterrel kell számolnunk, amelyek összességében meghatározzák a cég működését és a gyártás menetét is. Ugyanakkor mindez iparáganként más és más lehet. Gyakran előfordul, hogy azonos iparágban, és szinte azonos tevékenységet folytató cégek esetén is teljesen eltérőek a munkafolyamatok, a céges sajátosságok miatt. Gyakran már az is jelentős eltérést okoz, ha munkatársak ugyan arra a lépésre más elnevezést használnak. Ilyen esetben szüksége lesz egyedi software-re.

Szintén ajánlott egyedi megoldás kifejlesztése, ha a már meglévő rendszeréhez szeretne kapcsolódni új rendszerével. Ilyen lehet ha az ERP vagy a CRM rendszer nincs összekötve a számlázójával, vagy ha még bizonyos foyamatokra Excelt használ. Előfodulhat jogszabály változás, amikor lépéseket kell tenni a cége működésében, és ez a meglévő rendszereket új software-rel kell integrálni.

Számos más probléma is előfordulhat cége életében, és mi örömmel segítünk az önnek a megoldásban, egyedi szoftvereinkel.

Egyedi szoftver esetében a fejlesztés, a megrendelővel közösen valósul meg. Menet közben mindenről egyeztetve a cégvezetéssel, esetlegesen a cég releváns dolgozóival együtt. Így a betanulási idő is kevesebb, mint egy előre gyártott termék esetében, ahol a bevezetéskor még a program teljes elsajátítása is szükséges.

Mindez megvalósulhat egyedi Web és desktop alkalmazás formájában is. A mai kor technológiájának megfelelően a webalkalmazást reszponzív design-nal alakítjuk ki. Így tableten és mobiltelefonon keresztül is használható a rendszer, csakúgy mint egy sabványos applikáció, vagy egy honlap. További előnye a webes alkalmazásnak, hogy Ön bármikor bárhonnan rá tud nézni cége aktuális működésére vagy termelési adataira.

A fejlesztések során használt nyelvek és technológiák: PHP, Java, React, HTML5, CSS3, Javascript, MySQL, MSSQL, Angular, C#.

2. ERP vállalatirányítási rendszer

A nyomonkövethetőség és a hatékonyság növelése minden vállalkozás számára kulcsfontosságú, mind az üzlet, mind a termelési folyamatok esetében. A vállalati és munkavállalói igényekre kidolgozott hatékony vállalatirányítási rendszer segítségével a folyamatai áttekinthetővé és nyomon követhetővé válnak, ami időt és pénzt takarít meg az ön számára.

Célunk az ön igényeire egyedileg kifejlesztett ERP rendszer kialakítása, amelyet az önnél már meglévő jól bevált gyakorlatokra alapozva dolgozunk ki. A felmerült problémás területek esetén javaslatot teszünk az ERP rendszer olyan kialakítására, amely a problémás folyamatok megoldását helyezi előtérbe.

Esetlegesen már találkozott az alábbi nehéz helyzetekkel, amelyre a mi vállalatirányítási rendszerünk megoldást jelenthet az ön számára:

 • “Nincs raktárnyilvántartás, nem nyomon követhetőek az alapanyag készletek, így nem tudom mi van a raktáramban és hol...”
 • “Elúsznak a teendők, határidők, így nem látom át a projektemet...”
 • “Sok időmet veszi el a megfelelő döntéshez szükséges adatok összegyűjtése...”
 • “Nem találom az árajánlathoz szükséges infókat...”
 • “Több programot használok egyszerre a munkához, és az is több ember munkájának az eredménye...”
 • “Sok idő és munka, hogy több helyen lehet megtalálni ugyanazt az adatot, de nem tudom , hogy melyik a releváns.”
 • “A informatikai rendszerem nem úgy működik, mint ahogy a munka folyamataim, ezért kompromisszumokat kell kötnöm...”
 • “A meglévő Vállalatirányítási rendszeremhez nekem kell alkalmazkodnom, mert nem tudja azt ahogyan mi dolgozunk, csak ahhoz hasonlókat.”
 • “A rendszer máshogy használja a fogalmakat vagy a két elnevezés miatt kavarodás van, így ehhez kell igazodnom ..”
 • “Tudni szeretném a cég teljesítményére, vagy hogy nem csak papíron nyereséges-e, de nagyon sok munka lesz, mire ez kiderül”
 • “Most Excelt használunk és eddig jó volt, de most már kinőtte a cég, mára inkább gondot okoz, mégis ehhez hasnoló megoldást keresek, mert azt már ismerjük.”

Általánosságban az ERP rendszerünk a következőkből áll:

 1. Anyaggazdálkodás: Megrendelés kezelés, Árajánlatok és azok adatainak kezelése, Iktatás
 2. Projektnyilvántartás: Projektek felvitele, Projektek nyomon követése az ön cégének folyamatai alapján
 3. Raktár és logisztikai modul: Bevételezés-Visszavételezés-Raktárkiadás kezelése, Raktári nyilvántartás, Alapanyag, késztermék és félkész-termék készletek nyilvántartása
 4. Gyártás modul: gyártási folyamatok nyomon követése, termelési és minőségbiztosítási adatok rögzítése
 5. Adatnyilvántartó modul: Dokumentumok és műszaki rajzok archiválása
 6. Értékesítés modul: Ügyfélkapcsolati adatok nyilvántartása, kintlévőségek nyomonkövetése
 7. Döntéstámogató modul: vezetői döntésekhez a megfelelő mutatószámok számítása, kimutatások és riportok leképezése
 8. HR modul: Munkavállalók adatainak nyilvántartása a GDPR-nak megfelelően, munkaidő alap nyilvántartása
 9. Karbantartás modul: karbantartások ütemezése, géppark és alkatrészek nyilvántartása

Amennyiben csak 1-2 modulra van szüksége, a fejlesztést igény és technikai lehetőség szerint, interface vagy API kapcsolaton keresztül is tudunk fejleszteni, akár meglévő rendszerekhez is. Ez az opció minden esetben egyedi felmérést igényel.

3. Karbantartó rendszer

A karbantartás nagy hatással van a cégek gazdasági életére. Elég csak azzal számolni, hogy mennyi veszteséggel jár egy nem tervezett leállás, a termelés kimaradásának gazdasági és üzleti következményeire. Számos más területen is kifejti hatását egy korszerű és hatékony karbantartási rendszer használata. Ilyen a mi rendszerünk, mert növeli a biztonságot, az energiahatékonyságot, termékminőséget és csökkenti a várható kockázatok előfordulását is.

A karbantartási terv digitális megvalósításával segítséget nyújtunk a meghibásodási statisztikák feldolgozásában, akár mesterséges intelligencia bevonásával is. Ennek segítségével a karbantartási gyakoriság és annak tartalma is korszerűbbé tehető. Ezzel lehetővé válik a karbantartások és az alkatrészek digitális nyilvántartása is.

A gyártás adataiból a rendszer Pareto diagramot és Halszálka diagramot is készít, amelyekkel a gyártásban felmerült problémák ok és okozati összefüggése is könnyen modellezhetőek. A rendszerben a gyártás során használt egyéni mutatószámok kalkulációja is megvalósítható, amely riportok formájában megtekinthető, a döntéshozó szakemberek számára. Szintén eltárolható a szabványos munkautasítások elektronikus nyilvántartása, valamint más karbantartással összefüggő dokumentáció is.

4. IT és Műszaki projektvezetés

Ismerősek lehetnek az ön számára a következő helyzetek cége életében:

 • “A projektvezetőm fizetés nélküli hosszabb szabadságra megy, vagy végleg elhagyta a céget, de a projektem itt maradt a nyakamon.”
 • “Csak egy pár hónapos projektről van szó, erre nem szeretnék egy főállású kollégát felvenni, a viszont cégben nincs meg a szükséges ember.”
 • “Változást szeretnék a folyamatokban, új rendszer bevezetését tervezem, de nem tudom hogy kezdjek hozzá.”

Ilyen esetekben is szívesen segítünk önnek.

A Projektvezetési megbízás első lépéseként, az árajánlat kidolgozásakor, az ügyféllel közösen helyzetelemzést és pozícióanalízis végzünk. Ez azt jelenti, hogy meghatározzuk, hogy milyen probléma vár megoldásra, vagy hol tart most az adott projekt. Utána meghatározzuk az elérendő célt, majd kidolgozzuk az ehhez vezető stratégiai lépéseket. Ezen belül pedig az eléréséhez vezető leghatékonyabb módszereket. Majd megvizsgáljuk a projekt szempontjából kritikus mutatókat: idő, költség, minőség, erőforrás. Ezek után elkészítjük az ütemezést, követelmény katalógust és a projekttervet. Agilitás esetén pedig a storyboardot, a priorizált user storykkal. A megvalósuló projekt közben beszámolókat készítünk ön felé, jóváhagyatásokat nyújtunk be, elvégezzük a szükséges teszteket, vagy a tanúsításokat és a minőségbiztosítást is. A projekt megvalósítását minden esetben végig visszük az átadásig vagy igény esetén még utána is. Mindezt végül kiértékeljük, és az elért eredményeket önnek publikáljuk a projektzáró jegyzőkönyvben.

AI és RPA mesterséges inteligencia fejlesztés

A jövő technológiája a mesterséges intelligenciával működő szoftverek. A gépi tanulás számos módon könnyíti meg a cége működését.

Ilyenek lehetnek:

 • Előrejelzések készítése esetén: például karbantartási modellek kialakítása, jövőbeli problémák jelzése
 • Mérési eredmények elemzése esetén: Regresszió függvények alkalmazása, ahol két vagy több véletlen változó között fennálló kapcsolatot vizsgálunk.
 • Adat Anomáliák vizsgálata: mérési eredmények normálistól eltérő adatainak kezelés, gyártási hibák feltárása, mérési hibák következményeinek kiszűrése

Az RPA (Robotic Process Automation vagy szoftver robot) a rutinszerű folyamatok automatizálására szolgáló megoldások, melyek a folyamatautomatizálás során is alkalmazhatóak. Mesterséges Intelligencia biztosítja a RPA robotok működését. Nagy hatékonysággal alkalmazhatóak ismétlődő folyamatok automatizálása során is: például riportok készítése, adatrögzítés, készletkezelés, webáruházi ügyfélszolgáltatási asszisztens robot alkalmazása, adatok beolvasása pl. PDF dokumentumokból, e-mail automatizálás.

Alkalmazásának előnye, hogy a  szoftverrobotok napi 24 órában dolgoznak, lényegesen kevesebb hibát vétenek és gyorsabbak. Például ha egy email csatolmányából adatokat kell beilleszteni egy alkalmazásba, akkor egy robotnak ehhez feleannyi időre van szüksége, mint egy embernek. Különösen olyan tevékenységeknél használhatóak kiválóan, amelyek nincsenek kapcsolatban az ügyfelekkel. Az RPA ilyenkor felgyorsítja a folyamatokat és javítja a szolgáltatás minőségét, hatékonyságát.  A szoftverrobotok alkalmazása a költségeket is jelentősen csökkenti. Az RPA rendszerek miatt nem kell alapvetően megváltoztatni a meglévő informatikai rendszereket, nincs szükség hatalmas rendszerintegrációs feladatok elvégzésére. Akár hetek alatt be lehet vezetni egy működőképes megoldást egy-egy folyamatra. Ha pedig megváltozik a munkafolyamat, akkor az RPA-megoldást rövid idő alatt az új folyamathoz lehet igazítani, nincs szükség több éves változáskezelési projektekre.

Az adott cég tevékenységtől és működéstől függően számos további alkalmazási lehetőség is felmerülhet, amelynek kivitelezésére örömmel állunk a rendelkezésére.

5. Mérnöki tanácsadás

Cégünk az informatikai szolgáltatások mellett mérnöki tanácsadással is foglalkozik. Mindez általánosságban a következő lépésekben valósul meg:

 1. Az ön cége meglévő folyamatainak felmérése, és elemzése.
 2. Ipari folyamatok automatizálása: a termelés tervezése, a gyártás során keletkezett adatok kiértékelése, az automatizálási szempontból fontos gyártási paraméterek feltérképezése, valamint méréstechnikai felmérés.
 3. Technológiák optimalizálása: az automatizált folyamatok során keletkezett nagy mennyiségű adatok feldolgozása.
 4. Nagyfokú hatékonyságot növelő technológia kidolgozása az ön számára: cége folyamatainak és rendszereinek átvilágítása, valamint a fel nem tárt összefüggések a kidolgozása.
 5. Ezzel párhuzamosan az önnél már használt rendszerek és modelleket felülvizsgálata és ezek továbbfejlesztése új megoldásokkal.

Termékfejlesztés

Cégünk profiljába tartozik a termékfejlesztés teljes és részfolyamatainak a kivitelezése is. Az informatikából is ismert agilis módszertan elemeit felhasználva vezetjük az ilyen projekteket. A termékfejlesztés lépéseit az önnel szoros együttműködésben és igényeinek megfelelően végezzük, sprintekben. Ezt a következőképpen valósítottuk meg:

 1. Új ötletek kutatása, amelynek forrása lehet műszaki ötlet, technológiai nyomás vagy piaci igény is.
 2. Az ötletek piacképességének elemzése szakértők bevonásával.
 3. Megoldási vázlat elkészítése, amely alapján ön dönt a fejlesztésről.
 4. A termék fejlesztése: prototípus előállítása, tesztelés, a próbagyártás megindítása, csomagolás és a márkanév kialakítása, engedélyeztetések, minőségbiztosítási rendszer kidolgozása.
 5. Piaci tesztelés: a termék tulajdonságaira és keresletére vonatkozó fogyasztói, vevői vélemények összegyűjtése; elosztási, értékesítési forma, végső ár kialakítása.
 6. A termék piaci bevezetése: a megfelelő termék mennyiség meghatározása, disztribúciós és értékesítési terv kialakítása, marketing stratégiai és kommunikációs terv kidolgozása.
 7. Értékelési és eladási adatoknak, a termék technikai, piaci sikerének elemzése.

Minőségbiztosítási tanácsadás

Az ipari minőségbiztosítás területén is segítséget nyújtunk az alábbi kihívások megoldásában:

 • minőségügyi dokumentációs rendszer fejlesztése
 • az eltérések feltárása és a probléma felderítése
 • projekt alapú változásmenedzsment koordinációja új rendszer bevezetésekor
 • minőségbiztosítással kapcsolatos adatbázis feltöltése és kezelése
Árazási politika:

Egyedi árazás minden esetben.

Integrálás más rendszerekkel:
 • Google
 • Számlázz.hu
 • Billingo
 • SAP
 • Salesforce.com
Támogatott eszközök:
 • Android
 • iPhone
 • Web (böngészőben fut)
Finanszírozás:
 • Egy összegben
 • Részlet
 • Bérlet
 • Operatív lízing
Vállalati szektor, tevékenység:
 • agrár, mezőgazdaság
 • bányászat
 • energiaipar
 • építőipar, ingatlan
 • gépipar
 • gyártás
 • gyógyszeripar
 • hulladékgazdálkodás
 • információs technológia, telekommunikáció
 • kereskedelem
 • közlekedés
 • mezőgazdaság, környezet
 • szolgáltatás
Ajánlott felhasználói kör:
 • 1 - 9 fő (mikrovállalat)
 • 10 - 49 fő (kisvállalat)
 • 50 - 249 fő (középvállalat)
 • 250 fő és felette (nagyvállalat)
Bevezetési idő: 3 - 6 hónap
Verzió frissítés időszaka: évente
Támogatási szolgáltatás:

Személyes konzultáció

Igényelt felhasználói képzettség, ismeret:

Felhasználói ismert

Igényelt kezdeti beruházás és üzemeltethetőség:

nincs

Az üzenetküldéshez felhasználói fiók szükséges

A kapcsolat űrlap eléréséhez kérjük a Partnerkapuba! Szolgáltató partnerünk a megkeresés elküldését követően pár percen belül megkapja az Ön üzenetét. Amennyiben még nincs felhasználói fiókja, regisztráljon egyet! Az egész nem tart tovább két percnél, és ott folytathatja a böngészést, ahol abbahagyta.


Miért van erre szükség?

A regisztrációra és partnereink és látogatóink védelme érdekében van szükség. Mi sem szeretjük, ha levélszemét árasztja el az e-mail fiókjainkat, így ezzel a lépéssel őket igyekszünk megkímélni a kéretlen reklám üzenetektől.


Milyen adatokat kell megadnom a regisztráció során?

A regisztrációs ablakban a Ön cégének nevét, az Ön szervezeti egységét és beosztását szükséges csupán megadnia a felhasználónév, email cím és jelszó mellett. Ugyanitt kérünk hozzájárulást az Ön adatainak kezelésére is.


Minden egyes kapcsolatfelvételnél be kell jelentkeznem?

Természetesen erre semmi szükség. Amíg bejelentkezve marad az oldalra, ezt az üzenetet nem fogja látni.