SalvadorSystem – Say, choose, decide


A SalvadorSystem célja, hogy a vállalati rendszert keresők és rendszereket kínálók könnyen, gyorsan, kényelmesen egymásra találjanak.

A Salvadorsystem története

Úgy indultunk, ahogy minden vállalkozás: láttunk egy problémát és megkerestük rá a választ. Ez a válasz pedig reményeink szerint sok további vállalati döntéshozó számára jelent majd könnyebbséget a jövőben.

SalvadorSystem Team

Milyen problémára szeretnénk megoldást nyújtani?

A jelenlegi gazdasági környezetben a vállalatok a versenyképességüket a piaci változásokra adott gyors reagálással tudják megőrizni. A rövid reakcióidőhöz pedig elengedhetetlenek az olyan komplex informatikai rendszerek, amely biztosítják a vállalati döntéshozók számára, hogy folyamatosan pontos és naprakész információval rendelkezzenek a vállalat pénzügyi helyzetéről, a beszállítói lánc változásairól, vagy éppen a vevőigények alakulásának irányáról.

Az egyes vállalatok számára megfelelő informatikai rendszerek kiválasztása önmagában is komplikált folyamat. A helyzetet tovább bonyolítja a rendelkezésre álló információk sokasága, mely megszűrése ma már külön szakértelmet és sok munkaidőt igényel.

Erre a problémára kínál komplex megoldást a SalvadorSystem rendszere, mely segítségével egy helyen megtalál minden értékes információt és minden informatikai szolgáltatót.

Mottónk:

Say – Mondja el, hogy milyen problémára, kihívásra keres rendszer megoldást, mindeközben az Ön által képviselt cég paramétereit megadhatja szűkítésként!

Choose – Válogasson az Ön számára legmegfelelőbb, legújabb rendszerek, megoldás-alternatívák közül – gyorsan, egyszerűen!

Decide – Döntsön az Ön számára tökéletes rendszer mellett, a SalvadorSystem segítségével!