Rövidítse le a HR kiválasztási folyamatot toborzási szoftverrel!

Előfordult már, hogy több felületről érkeztek Önhöz önéletrajzok, és gondot okozott, hogy rendszerezze őket? Elege van az Excel táblázatokból, és már hosszú ideje vágyakozik egy egyszerűen kezelhető rendszer után, mely megkönnyíti az időpontok egyeztetését az interjún résztvevőkkel és lehetővé teszi visszajelzések küldését is?

Zenployd – céges karrieroldal és toborzási szoftver

Egy jól felépített karrieroldal mágnesként vonzza az ideális jelölteket, míg a kiválasztási folyamat lerövidítésével esély nyílik a legjobbak megtartására. A Zenployd segítségével az állás meghirdetésétől, a jelentkezésen át a felvételig a HR-adminisztráció teljes egészében automatizálható.

Miért jó a munkáltatónak?

  • Önálló céges karrieroldal

A felület 100 százalékban a céges arculati elemek szerint alakítható.

  • Gördülékeny interjú-szervezés és értékelés

A kiválasztási folyamatban résztvevők egy felületen értékelhetik a jelölteket, küldhetnek visszajelzéseket, és szervezhetik meg a soron következő interjús köröket.

  • Erős munkáltatói márka

Egy jó benyomást keltő, egyszerűen kezelhető céges felület erősíti a bizalmat.

  • GDPR-megfelelés

A jelentkezők adatainak kezeléséhez beleegyező nyilatkozat szükséges. A Zenployd egy helyen, a GDPR szabályainak megfelelően kezeli és tárolja az álláskeresők személyes adatait, és elutasítás esetén automatikusan törli őket a rendszerből.

Miért jó az álláskeresőknek?

  • Gyors jelentkezés

A multis karrieroldalak gyakran hosszas regisztrációhoz kötik a jelentkezés fogadását, ami azzal jár, hogy az önéletrajzban szereplő adatokat az álláskereső kézzel gépeli be – ez lehetővé teszi az önéletrajz keresőszavas szűrését, ami megkönnyítik a nagyvállalati HR munkáját. Egy kisebb KKV azonban nem feltétlen engedheti meg az időigényes jelentkezést magának, ezért a Zenployd lehetővé teszi a jelentkezési dokumentumok gyors és egyszerű feltöltését.

  • Maximális adatbiztonság

Minden pályázó biztonságban tudhatja személyes adatait, melyek a kampány zárulásával automatikusan törlődnek a rendszerből.

  • Automatikus visszajelzés

A jelentkezők mindig tudhatják, hol állnak a kiválasztási folyamatban.

  • Személyes benyomások a cégről

A cégre szabható felület miatt a munkaadó belecsempészhet némi személyességet a kiválasztási folyamatba, ami segíti a jelentkezőt – és a munkáltatót egyaránt -, hogy a hozzá leginkább passzolót válassza ki.

A Zenployd karrieroldal és toborzási szoftver felpörgeti a kiválasztási folyamatot, mert a legtehetségesebb jelöltek bevonzása nem a fizetési ajánlattétellel, hanem egy bizalomgerjesztő munkáltatói kép kialakításával, és a személyes, emberközpontú kiválasztási folyamattal kezdődik.

Szolgáltató partnerünk Megoldásáról ITT olvashat részletesen és kérhet ajánlatot könnyen, gyorsan, egyszerűen.