11 aug 2020

Teljesítményértékelő Rendszer (TÉR)

A CX-Ray Teljesítményértékelő Rendszer összetevői:

Kompetenciaértékelés: kompetenciák értékelése 360-fokos, 270-fokos vagy 180-fokos értékelés keretében.

Célkitűzés rendszer: célok kitűzését és azok értékelését biztosító rendszer.

Munkavállalói profil: minden vállalati felmérés és értékelés eredményének egy munkavállalói profiloldalon történő megjelenítése.

Bővebben
11 aug 2020

Munkavállalói hangulatmérés

A CX-Ray Pulse egy szervezeti hangulatfigyelő szolgáltatás. Olyan érzelmi hőmérő, mely egyetlen kérdés segítségével folyamatosan nyomon követi csapatod hangulatának alakulását. Mérd fel könnyedén kollégáid napi hangulatát! Tartsd állandóan munkahelyed „pulzusán” a kezed! Járulj hozzá munkatársaid elégedettségéhez!

Bővebben
11 aug 2020

Munkavállalói Elégedettség Felmérés

A legfontosabb elégedettség tényezők 13 modulba vannak összegyűjtve, mindegyik 3-4 állítást tartalmaz. Az alapmodulok 27 tételt tartalmaznak, ezek tovább bővíthetők további modulokkal és személyre szabott kérdésekkel 52 tételig. A modulok fontossági sorrendbe rendezhetőek. A válaszok hatfokú Likert-skálán adhatók meg, melyekhez további szöveges megjegyzések csatolhatók. Az eredmények vizualizálva és benchmarkokkal ellátva jelennek meg, melyeknék megtekinthető az átlag, a szórás, a válaszadási arány, valamint az alkalmazott skálatípus.

Bővebben
23 ápr 2020

Microsoft Dynamics 365 Business Central

A Microsoft Dynamics 365 Business Central egy olyan all-in-one vállalatirányítási megoldás, amely lehetővé teszi, hogy összekösse vállalkozásának minden területét, és okosabb döntéseket hozzon a vállalata növekedésének érdekében.

Bővebben
16 ápr 2020

Online faktoring – számlafinanszírozás

Növelje meg vállalkozása likviditását egyszerűen és teljesen online!

Platformunk segítségével a 15 napos fizetési határidőt meghaladó számlákat lehet olcsón, online és egyszerűen készpénzre váltani.

Bővebben
15 ápr 2020

Be-novative: innovációs folyamatokat támogató SaaS platform

A Be-novative egy teljes szervezeti innovációs folyamatot és kultúrát támogató felhőalapú platform, amely a design-thinkingen alapuló ötletelésen keresztül segít felszínre hozni a legáttörőbb ötleteket. Az online platform lehetővé teszi, hogy helytől és időtől függetlenül, bármennyi kollégát bevonjon az innovációs folyamatba, amelynek fő módszertana: kreativitásfejlesztés, design-thinking, lean, agilis, játékosítás.

Bővebben