SalvadorSystem Kft.

Kik vagyunk mi és miért szeretünk cégeladással foglalkozni? Miért bíznak meg bennünket cégeladással?

Senior vállalkozásfejlesztő és befektetés közvetítő, tanácsadó csapatként end-to-end cégeladásokat és fúziókat menedzselünk. Pontosan tudjuk, hogy minden cégeladás mögött egy egyedi és megismételhetetlen emberi történet áll. A tulajdonos(ok)é. Az ő történetének, egy fontos életszakaszának lezárásában szeretünk és tudunk részesek, társak lenni.

Tapasztalattal bírunk 1M – 100M EUR forgalmú vállalatok értékelésében, azok üzleti lehetőségének feltárásában és a sikeres eladást segítő változtatások támogatásában. Széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezünk pénzügyi befektetőkkel és privát tőke tulajdonosokkal, valamint olyan szakmai befektetőkkel vagyunk kapcsolatban itthon és világszerte, akik az üzleti növekedés egyik legfontosabb pontjának a felvásárlásokat tartják.

Hogyan dolgozunk, melyek a cégeladás folyamatának főbb lépései?

Gyakran előforduló kérdések

Mint azt a bemutatkozónk elején is írtuk, pontosan tudjuk, hogy minden cégeladás mögött egy egyedi és megismételhetetlen emberi történet áll. A tulajdonos(ok)é. A tapasztalunk egyértelműen azt mutatja, hogy mindig valamilyen személyes motiváció áll a cégeladások háttérben. Imposztor szindróma (folyton megkérdőjelezi önmagától, hogy valóban megérdemli-e mindazt, amit elért), bizalmi válság, magánéleti és/vagy egészségügyi problémák, megújulási képtelenség, más témakörben tud kiteljesedni vagy éppen most jött el az ideje a nyugdíjba vonulásnak.

Minden cég más és más mennyiségű időt és energiát igényel, ezért minden esetben felmérjük a vállalkozásban rejlő lehetőségeket és kockázatokat a személyes találkozó és háttér elemzések révén, majd ezt követően adunk ajánlatot. Alapvetően sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk.

Mi azokra az üzletekre fókuszálunk, amelyeket 6-12 hónap között végre lehet hajtani.

Több tényezőn is múlik, hogy végül az ület létrejön. Tapasztalatunk alapján azok működnek a legjobban, amikor a vállalkozás tulajdonos tisztában van az értékeivel és hiányosságaival, továbbá hajlandó együttműködni és tenni a közös sikerért.

Egy olyan üzletfejlesztési folyamat, aminek az a célja, hogy a vállalkozás üzleti mutatói, fizikai megjelenése és piaci ismertsége optimális költségek mellett egy „szexibb” állapotba kerüljön, azaz a folyamat hasonlít egy lakás eladás előtti fotózásra, amikor mindent rendbe teszünk.

Semmi baj, segítünk. Szakembereink mélyen megismerik a folyamatokat, embereket és rendszereket, ezért képesek a megfelelő színvonalon az üzlet véghezvitelére.

A projekt egyes fázisaiban folyamatosan elszámolunk, így mindkét fél motivált és kiszámítható.

Igen, több kockázat is rejlik egy ilyen folyamatban, ilyenkor is nyugodtan keress meg és megnézzük, hogy tudunk segíteni.

Minden olyan esetben, amikor úgy érzed, hogy elég volt és ideje lenne kiszállni. Lehet, hogy a cégeden még kell egy kicsit javítani, hogy jobb árat kapjál érte, de ez mindig csak rajtad múlik.

Nem csak olyat, ami rendben van, mert több út is van ahhoz, hogy az értékek megfelelő helyre kerüljenek, míg a problémás részeket le lehet választani. Persze aki gondtalan befektetésre vágyik, annak nagyon körbe kell járni, de ebben is szívesen segítünk.

Kapcsolat

+36 (70) 385 4154

Telefon

renata@salvadorsystem.hu

E-mail

@renatakaracsonykasza

LinkedIn

Archives

Nincs megjeleníthető archívum.

Categories

  • Nincs kategória

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
en_USEnglish
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Ezt az oldalt az
Shield Security védi →